Ruimte voor al jouw ambities

Zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Bij NTI kijken we samen met jou naar welk carrièrepad je wilt volgen en vooral naar wat jij wilt bereiken. Of het nu gaat om je werk of je persoonlijke ontwikkeling naast je werk, bij NTI krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. Met meer dan 70 jaar ervaring in het ontwikkelen van mensen begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om voortdurend te groeien. Dit geldt niet alleen voor onze studenten, maar ook voor onze collega's.
Ervaringen van collega's

Ambities in je werk

Je persoonlijk ontwikkelplan.

Ben je op zoek naar professionele groei? Dan is NTI de juiste werkplek voor jou. Of je nu omhoog wilt groeien of even een zijwaarts stapje wilt maken, bij ons werk je aan je ontwikkeling. Je krijgt de kans om je vaardigheden te tonen. En wanneer je klaar bent voor de volgende stap, bieden wij de ondersteuning en ruimte die je nodig hebt om die te zetten.
Lees meer over werken bij NTI

Ambities naast je werk

Keuze uit meer dan 4.000 opleidingen en trainingen.

Bij NTI heb je de mogelijkheid om flexibel te studeren, naast je huidige werk. We bieden een uitgebreid scala aan opleidingen en trainingen aan, die zowel thuis als in een klassikale setting gevolgd kunnen worden. Omdat NTI onderdeel is van Salta Group zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt, variërend van kortdurende trainingen tot volledig erkende hbo- en masteropleidingen. 
Bekijk alle opleidingen

VRAGEN OVER WERKEN BIJ NTI?

Neem contact met ons op.

Contactgegevens