Gini op ‘t Ende

Studieadviseur cursussen

Mijn pad

In augustus 2017 ben ik als studieadviseur begonnen bij het NTI. Ideaal te combineren met mijn studie. In mijn functie spreek ik dagelijks studenten die ook een studie overwegen. Dat maakt mijn werk zo leuk, ook al is het inhoudelijk misschien wat minder uitdagend. Daar kies ik bewust voor. Er zijn hier leuke collega’s en er hangt een goede sfeer. Voor mij is nu het belangrijkste dat ik mijn werk met mijn studie en hobby’s kan combineren en dat heb ik echt in alle opzichten gevonden bij NTI.

Hoe ik werk en privé combineer

Ik doe de master Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Als er een keer onverwachts studieverplichtingen zijn, dan overleg ik met mijn leidinggevende en komen we er eigenlijk altijd samen uit. Daarnaast lees ik graag, luister ik veel naar muziek en ben ik enthousiast vegetarisch kok. Door 16 uur te werken, houd ik genoeg tijd over voor alles. Ook heb ik de weekenden altijd vrij en zo houd ik voldoende tijd over om met vrienden af te spreken of bij mijn familie langs te gaan. En op zaterdag ga ik meestal naar de markt om verse groenten te kopen en lekker te koken. Wat ook heel leuk is, is de mogelijkheid om bij NTI gratis online cursussen en trainingen te volgen. Zo kan ik mijn interesses binnen en buiten mijn werkgebied verder ontwikkelen en uitbreiden. En NTI biedt ook een heel voordelig sportabonnement! Zo lopen werk en privé eigenlijk in elkaar over, op een gave manier.

Mijzelf zijn bij NTI

Er is hier veel mogelijk. Als je het leuk vindt, kun je echt invloed uitoefenen op je werk. Als een bepaald proces naar jouw mening niet zo soepel loopt, kun je uitzoeken hoe het beter kan. Je ideeën kun je gewoon bespreken met je teamleider. Lekker laagdrempelig. En verder kun je hier ook als mens gewoon jezelf zijn en laten zien wie je bent. Er zijn geen kledingvoorschriften en iedereen wordt geaccepteerd zoals ze zijn!

Mijn ambitie

Met mijn master Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden hoop ik later ergens bij de overheid aan de slag te kunnen als beleidsmedewerker of als adviseur voor publieke vraagstukken. Wat ik hier leer neem ik dan mooi mee.