•  

    Freelance Werkveldcommissielid Integrale Veiligheid

    Wil jij aan de slag als Freelance Werkveldcommissielid voor de opleiding Integrale Veiligheid van het NTI? Reageer dan nu!#NTI #Freelance #Integrale veiligheid #Werkveld #Commissielid

Terug
Freelance Werkveldcommissielid Integrale Veiligheid Opdracht informatie
Freelance
HBO
Dit zijn je werkzaamheden

Iedere opleiding binnen NTI heeft een werkveldcommissie. Deze commissie bestaat uit leden die werken in het beroepenveld van de opleiding en dus inzicht hebben in de ontwikkelingen in de beroepspraktijk. De werkveldcommissie komt minimaal één keer per jaar bij elkaar voor overleg en kan tussentijds voor advies worden benaderd.

Als lid van de werkveldcommissie geef je gevraagd en ongevraagd advies over de actualiteit en juistheid van het opleidingsprofiel, gegeven de ontwikkelingen in de beroepspraktijk. Hiernaast geef je advies omtrent de vertaling van het beroeps- en opleidingsprofiel naar het curriculum van de opleiding. Ten slotte adviseer je over de aansluiting van de opleiding op de veranderende eisen van de beroepspraktijk.

Indien gevraagd voorzie je ook toetsende onderdelen binnen de opleiding van feedback.

Jouw profiel

Een passie voor onderwijs en resultaat- en klantgericht, dat ben jij! Wat wij verder belangrijk vinden:

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond op het gebied van de integrale veiligheidskunde.
  • Je hebt kennis en affiniteit op het gebied van openbare veiligheid.
  • Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen het werkveld.
  • Je hebt relevante, aantoonbare en recente werkervaring.

Ons aanbod

Als freelancer bij NTI ontvang je een passend honorarium per freelance opdracht. Wij bieden een flexibele functie die goed te combineren is met andere opdrachten of een vast dienstverband. NTI biedt je interessante opdrachten die goed vanuit huis kunnen worden uitgevoerd. Als lid van de werkveldcommissie krijg je de mogelijkheid om te netwerken binnen NTI en met andere freelancers.

Reageer op deze Freelance vacature
Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Pauliene Sollie
De organisatie

NTI is de specialist in flexibel opleiden. We bieden ruim 800 opleidingen aan, van cursus tot volledige MBO opleiding, HBO bachelor of Master. NTI is een middelgroot bedrijf en kenmerkt zich door innovatieve onderwijsmethodes. Onze opleidingen worden aangeboden in het Blended Learning concept: een combinatie van zelfstudie, klassikaal onderwijs en begeleiding via de online leeromgeving. Freelance professionals worden ingezet bij de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs.