•  

  Freelance Taalcontroleur cursus Turks

  Wil je aan de slag als Freelance Taalcontroleur voor de cursus Turks? Reageer dan nu!#NTI #Freelance #cursus #Turks #controleur #taal

Terug
Freelance Taalcontroleur cursus Turks Opdracht informatie
Freelance
MBO
Dit zijn je werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een Freelance Taalcontroleur voor de cursus Turks. Deze (eenmalige) opdracht bestaat uit het controleren van de tekst op grammaticale fouten, spelfouten en vertaalfouten én het zo nodig updaten van culturele details.

Wellicht is er in de toekomst ook de mogelijkheid om te fungeren als huiswerkdocent.

Jouw profiel
 • Je bent een native speaker Turks (of beheerst dit op het hoogste ERK-niveau);
 • Je beheerst het NL op ten minste C1 niveau;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het ontwikkelen van lesmateriaal en/of het vertalen van theorie naar heldere teksten voor (beginnende) cursisten;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Je handelt overeenkomstig de signatuur van de opleiding;
 • Je hebt een professionele houding;
 • Je beschikt over uitstekende en heldere schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Je bent gewend aan het werken met deadlines.

  Het is niet noodzakelijk om op dit moment werkzaam te zijn in het vakgebied, maar je bent wel op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en houdt dit actief bij.
Ons aanbod

Als freelancer bij NTI ontvang je een passend honorarium per freelance opdracht. Wij bieden een flexibele functie die goed te combineren is met andere opdrachten of een vast dienstverband. NTI biedt je interessante opdrachten die goed vanuit huis kunnen worden uitgevoerd. Hiernaast is het mogelijk om voor meerdere freelance rollen in aanmerking te komen. Als freelancer bij NTI krijg je de kans om te netwerken binnen NTI en met andere freelancers.

Reageer op deze Freelance vacature
Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Pauliene Sollie
De organisatie

NTI is de specialist in flexibel opleiden. We bieden ruim 800 opleidingen aan, van cursus tot volledige MBO opleiding, HBO bachelor of Master. NTI is een middelgroot bedrijf en kenmerkt zich door innovatieve onderwijsmethodes. Onze opleidingen worden aangeboden in het Blended Learning concept: een combinatie van zelfstudie, klassikaal onderwijs en begeleiding via de online leeromgeving. Freelance professionals worden ingezet bij de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs.