•  

    Freelance Scriptieadviseur voor de opleiding Voeding & Diëtetiek

    Wil jij aan de slag als Freelance scriptieadviseur voor de opleiding voeding & diëtetiek? Reageer dan nu! #NTI #scriptieadviseur #voeding&diëtetiek #freelancer

Terug
Freelance Scriptieadviseur voor de opleiding Voeding & Diëtetiek Opdracht informatie
Freelance
Gepromoveerd
Dit zijn je werkzaamheden

Al onze HBO studenten sluiten hun opleiding af door middel van een praktijkgericht onderzoek. Voordat de studenten kunnen beginnen met dit onderzoek volgen zij een training en schrijven zij een plan van aanpak. Als scriptieadviseur bij NTI start de begeleiding vanaf de eerste beoordeling van het plan van aanpak.

Wat ga je doen?

· Je begeleidt de student zowel inhoudelijk, procesmatig en op persoonlijk vlak tijdens het schrijven van het plan van aanpak en de scriptie

· Je denkt inhoudelijk mee met de student en je geeft advies

· Je ondersteunt de student bij het monitoren en plannen van deadlines

· Alle contacten met de student verlopen via de telefoon en/of e-mail. Indien gewenst is face-to-face contact ook mogelijk

Jouw profiel

Afstuderen daar is hulp bij nodig. Help jij onze studenten hierbij? Jij weet als geen ander hoe je een student moet begeleiden en doordat je werkzaam bent in het vakgebied weet je van de meest recente ontwikkelingen af. Je deelt graag je kennis en helpt studenten de puntjes op de i te zetten in de laatste fase van hun studie.

Wat zoeken wij?

· Je hebt een relevante academische masteropleiding en bent bij voorkeur gepromoveerd

· Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het werkveld

· Je hebt ervaring met onderzoek

· Je hebt ervaring met de begeleiding van studenten in het afstudeertraject

· Je bent flexibel, resultaat- en klantgericht en pro actief

Ons aanbod

Als freelancer bij NTI ontvang je een passend honorarium per freelance opdracht. Wij bieden een flexibele functie die goed te combineren is met andere opdrachten of een vast dienstverband. NTI biedt je interessante opdrachten die goed vanuit huis kunnen worden uitgevoerd. Hiernaast is het mogelijk om voor meerdere freelance rollen in aanmerking te komen. Als freelancer bij NTI krijg je de kans om te netwerken binnen NTI en met andere freelancers.

Wat bieden wij:

· Een passend honorarium per freelance opdracht

· Een flexibele functie die uitstekend is te combineren met een andere baan

· Interessante freelance werkzaamheden, die goed vanuit huis kunnen worden uitgevoerd

· Netwerkmogelijkheden binnen NTI en met andere freelancers

Geïnteresseerd:

Indien je geïnteresseerd bent in bovenstaande opdracht, dan kun je jouw e-mail, voorzien van een korte motivatie en CV, sturen naar ons sturen ter attentie van Linda Lommerse. Indien je CV overeenkomst met onze wensen zal er gevraagd worden om een scriptie als proef te beoordelen. Hierna zal bekeken worden of je ingezet kunt worden als scriptieadviseur.

Reageer op deze Freelance vacature
Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Annemiek Plasmeijer - van Egmond
De organisatie

Bij NTI in Leiden werken 150 enthousiaste medewerkers, die met behulp van docenten in het land jaarlijks zo'n 70.000 studenten opleiden voor één van de ruim 850 opleidingen en cursussen die NTI aanbiedt. Van korte cursus tot volledige Masteropleiding. NTI is een jong, dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door een informele en gezellige werksfeer. Wij zijn op zoek naar een betrokken, ervaren scriptieadviseur voor de opleiding voeding & diëtetiek met onderzoekservaring voor de freelance opdracht.