•  

    Freelance (praktijk) docent Dieren EHBO en Professionele dierenverzorging

    Wil je aan de slag als (praktijk-)docent Dieren EHBO en Professionele dierenverzorging? Reageer dan nu! #NTI #dieren #Docent #Trainer #Freelance #Dierenverzorging

Terug
Freelance (praktijk) docent Dieren EHBO en Professionele dierenverzorging Opdracht informatie
Freelance
MBO
Dit zijn je werkzaamheden

Voor de cursus Dieren EHBO en Professionele dierenverzorging (vmbo-niveau) zijn we op zoek naar een docent die online vragen van studenten kan beantwoorden. Tevens zul je enkele keren per jaar worden ingeroosterd voor de praktijkdag op locatie.    

Jouw profiel

Je hebt aantoonbare ervaring in dit vakgebied;  
Je werkt gemakkelijk met verschillende geautomatiseerde systemen; 
Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.  

Ons aanbod

Als freelancer bij NTI ontvang je een passend honorarium per freelance opdracht. Wij bieden een flexibele functie die goed te combineren is met andere opdrachten of een vast dienstverband. NTI biedt je interessante opdrachten die goed vanuit huis kunnen worden uitgevoerd. Hiernaast is het mogelijk om voor meerdere freelance rollen in aanmerking te komen. Als freelancer bij NTI krijg je de kans om te netwerken binnen NTI en met andere freelancers. 

Reageer op deze Freelance vacature
Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Pauliene Sollie
De organisatie

NTI is de specialist in flexibel opleiden. We bieden ruim 800 opleidingen aan, van cursus tot volledige MBO opleiding, HBO bachelor of Master. NTI is een middelgroot bedrijf en kenmerkt zich door innovatieve onderwijsmethodes. Onze opleidingen worden aangeboden in het Blended Learning concept: een combinatie van zelfstudie, klassikaal onderwijs en begeleiding via de online leeromgeving. Freelance professionals worden ingezet bij de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs.