•  

    Freelance docent Bouwkunde

    Wil je aan de slag als huiswerkdocent Bouwkunde? Reageer dan nu!#NTI #Freelance docent #Bouwkunde #Makelaar-Taxateur

Terug
Freelance docent Bouwkunde Opdracht informatie
Freelance
HBO
Dit zijn je werkzaamheden

Voor de cursus Makelaar-Taxateur zijn we op zoek naar een docent Bouwkunde die online huiswerk beoordeelt en vragen van studenten beantwoordt. Indien je wilt kun je ook enkele keren per jaar op locatie (Leiden) een examentraining Bouwkunde in de avonduren geven.

Jouw profiel

Je bent thuis in het onderdeel Bouwkunde. Het liefst op dit moment werkzaam in dit vakgebied, maar in ieder geval op de hoogte van dit vak en de ontwikkelingen hierin;
Je hebt ervaring in het onderwijs;
Je hebt affiniteit met de doelgroep;
Je werkt gemakkelijk met verschillende geautomatiseerde systemen;
Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Studenten krijgen schriftelijke feedback op hun opdrachten.

Ons aanbod

Als freelancer bij NTI ontvang je een passend honorarium per freelance opdracht. Wij bieden een flexibele functie die goed te combineren is met andere opdrachten of een vast dienstverband. NTI biedt je interessante opdrachten die goed vanuit huis kunnen worden uitgevoerd. Hiernaast is het mogelijk om voor meerdere freelance rollen in aanmerking te komen. Als freelancer bij NTI krijg je de kans om te netwerken binnen NTI en met andere freelancers.

Reageer op deze Freelance vacature
Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Pauliene Sollie
De organisatie

NTI is de specialist in flexibel opleiden. We bieden ruim 800 opleidingen aan, van cursus tot volledige MBO opleiding, HBO bachelor of Master. NTI is een middelgroot bedrijf en kenmerkt zich door innovatieve onderwijsmethodes. Onze opleidingen worden aangeboden in het Blended Learning concept: een combinatie van zelfstudie, klassikaal onderwijs en begeleiding via de online leeromgeving. Freelance professionals worden ingezet bij de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs.