•  

    Freelance BVC-leden MBO opleidingen

    Wil je aan de slag als freelance BVC-lid voor de MBO - opleidingen Juridisch Administratief dienstverlener & Medewerker HRM? Wil jij invloed hebben op de inhoud van onderwijs? Werk jij graag op freelance basis? En wil jij onderdeel uitmaken van een van de bekendste flexibele opleiders? Solliciteer direct! #onderwijs #freelance#NTI#juridisch#administratief#dienstverlener#medewerker#HRM

Terug
Freelance BVC-leden MBO opleidingen Opdracht informatie
Freelance
MBO
Dit zijn je werkzaamheden

Het NTI MBO-College is op zoek naar freelance BVC-leden voor de MBO - opleidingen

  • Juridisch Administratief dienstverlener
  • Medewerker HRM

Iedere MBO - opleiding binnen het NTI, kent een beroepenveldcommissie. De commissie bestaat uit leden die werkzaam zijn in de beroepspraktijk en inzicht hebben in de ontwikkelingen in de beroepspraktijk.

De beroepenveldcommissie bestaat uit vertegenwoordigers uit het beroepenveld waarvoor de opleiding opleidt. Het doel van de commissie is dat de commissie een uitspraak van vertrouwen uitspreekt in de kwaliteit van de examinering, het onderwijsmateriaal en de wijze van begeleiding.

Twee keer per jaar komen de commissieleden in Leiden bij elkaar om samen met elkaar te spreken over o.a.:

  • de kwaliteit van de examinering;
  • adviezen t.a.v. de cognitieve toetsing en de invulling van de BPV;
  • signaleren en rapporteren van relevante veranderingen binnen het beroepenveld.

Jouw profiel

Ben je werkzaam in een van bovenstaande beroepsprofielen en vind je het leuk om je expertise in te zetten in het middelbaar beroepsonderwijs? 

Meld je dan aan als lid van de beroepenveldcommissie van het NTI. 

Ons aanbod

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande opdracht en ben je benieuwd naar wat NTI jou te bieden heeft? Kijk voor meer informatie over NTI op de website www.nti.nl of vul gelijk het sollicitatieformulier in.

Reageer op deze Freelance vacature
Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Pauliene Sollie
De organisatie

Bij NTI werken 150 enthousiaste medewerkers, die met behulp van docenten in het land jaarlijks zo'n 70.000 studenten opleiden voor één van de 850 opleidingen die NTI aanbiedt. Van korte cursus tot volledige Masteropleiding. NTI is een jong, dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door een informele en gezellige werksfeer. Wij zijn op zoek naar betrokken, flexibele en resultaatgerichte medewerkers.